Bayern München frauen seriemestre!

Vårt damelag er seriemestre for andre året på rad. Etter en maktdemonstrasjon mot Bayer Leverkusen med en 5-0 seier ble seriemesterskapet sikret søndag.

Damelaget vårt er på full fart opp som et av de beste lagene i Europa på damesiden. Etter en tørket på damesiden når det gjelder seriemesterskap, sikret våre “frauer” seg sitt andre seriemesterskap på rad. Før fjorårets seriegull hadde ikke Bayern München vunnet på damesiden siden 1976. Med det andre seriemesterskapet på to år settes nå fokuset på tronen i Europa. Erfaringen fra Champions League er liten, men med god konkurranse i egen liga og med nok et år med kamper i den gjeveste turneringen, burde vårt damelag også befeste seg blandt eliten i Europa på damesiden.

Vårt damelag har også et norsk innslag. Hun heter Nora Holstad Berge og har nå fått med seg to seriemesterskap siden hun kom til klubben i 2014. Hun sier at klubben har utviklet seg veldig siden hun kom dit og at de har fått god forståelse av hvordan de vil spille, en spillestil som ikke er langt unna den vi ser gutta spille.

Det er en imponerende sesong de legger bak seg. Selv om serien ikke er over enda er seriegullet sikret tre runder før slutt.
Gullet vil ble markert med en festmiddag søndag kveld sammen med alle på laget og ledere. Nå ser de frem til at herrelaget også skal sikre seriegullet slik at det blir en felles feiring på Marienplatz etter at sesongen er ferdig.

BayernNorge gratulerer og håper på mange flere seriegull i fremtiden og lykke til i Europa!