Sebastian Rode forlater Bayern München

Sebastian Rode forlater FC Bayern til fordel for Borussia Dortmund. Etter at han mandag gjennomførte den obligatoriske medisinske testen, signerte midtbanespilleren en kontrakt med klubben fra Dortmund. Kontrakten varer frem til 2020, vergangsummen vites ikke.

25-år gamle Rode hadde kontrakt med Bayern München fram til Juni 2018 og var en del av laget i 2 år. Han kom fra Eintracht Frankfurt i 2014. Han spillte 46 Bundesliga kamper hvor han også scoret tre mål. I Champions league ble han stående med 11 kamper og ett mål. Han spillte også åtte DfB cupkamper, men her uteble målene.
I løpet av sine 2 år i München fikk han med seg gull i Bundesligaen i 2015 og 2016, han har også fått gull i DfB cupen i 2016.

“Sebastian Rode spurte om vi kunne løse han fram kontrakten han hadde med oss siden han mente han hadde en sjanse for fast spill i Dortmund” Sier Karl-Heinz Rummenigge. “Vi innfridde dette ønsket. FC Bayern ønsker å takke Sebastian Rode for han for sitt engasjement gjennom de siste to årene, og ønsker han lykke til i framtiden”