Lewandowski mulig ute fra kveldens kvartfinale

Fotballgudene ser ikke ut til å gi oss noe gratis: Rapporter vil ha det til Robert Lewandowski ikke blir istand til å spille mot Real Madrid i kveld.

Dersom det viser seg å stemme vil det utvilsomt være et enormt tap for Bayern, som da må klare seg uten det som kan sies å være verdens beste rene spiss for øyeblikket. Med tanke på at vi allerede har Mats Hummels ute, og både Manuel Neuer og Thomas Müller kommer direkte tilbake fra egne skadeavbrudd, er det mye som taler i vår disfavør.

Mens vi selvfølgelig ikke skal ta sorgene på forskudd, og alt som kjent kan skje i fotball må det ærlig innrømmes at vi nå står overfor en langt tøffere oppgave med å ta oss til semifinalene. Skulle vi derimot klare det vil det smake desto bedre!

Inntil videre håper vi i det lengste at ryktene om Lewandowski viser seg å være nettopp det. Og om de skulle vise å bekreftes, setter vi vår lit til at bysbarnet Thomas Müller stiller opp og har en av sine beste dager på jobben!