Corentin Tolisso er klar for Bayern!

Den unge midtbanespilleren fra Lyon sitt ungdomsakademi som har spilt over 100 kamper for Olympique Lyonnais i Ligue 1, har i dag signert en 5-års kontrakt med klubben vår.

22-åringen spiller hovedsakelig sentral midtbane, men kan også spille høyre back. Tolisso har tidligere spilt på forskjellige U-nivåer for Frankrike før han i vår fikk en sen debut for det Franske A-Laget. I Lyon noterte han seg for ikke mindre enn 14 mål i fjorårets sesong.

– Jeg hadde en fantastisk tid i Lyon, noe jeg er veldig takknemlig for. Nå er jeg veldig godt fornøyd med å komme til en av de beste klubbene i Europa. Jeg har store mål for framtiden i Bayern München, sier Tolisso til fcbayern.com.

Rummenigge sier at Tolisso har vært Carlo Ancelotti sitt ønske for midtbanen.

Vi i Bayern München Norge ønsker Corentin Tolisso velkommen, og håper han kan vokse og kjempe sammen med laget!