Jupp tar over ut sesongen

Jupp Hynckes tar over som hovedtrener ut sesongen. Det ble klart idag etter at det i flere dager har vært spekulert i hvem som tar over etter at Carlo Ancelotti fikk sparken etter flere svake resultater denne sesongen og 3-0 tapet mot PSG ble tungen på vektskåla.

Nå er det altså klart at en gammel kjenning som tar over ut sesongen.

Kontrakten strekker seg fra førstkommende mandag og frem til 30 Juni. Det vil si at når landslagspausen er over så vender våre spillere tilbake på trening med ny trener på plass.

Jupp tar altså fatt på sin fjerde periode som bayerntrener etter at hans forrige periode ledet oss til rent bord med serie, cup og champions league gull.

Så gjenstår det å se hva vi kan få ut av denne sesongen med ny trener på plass men forholdene ligger nå til rette for å redde oss inn fra en skjev start sesongen.

Samtidig som Jupp starter som hovedtrener er også Hermann Gerland og Peter Hermann ansatt som assistenter i trenerteamet. Peter kommer fra sin jobb i 2. Bundesliga klubben Fortuna Düsseldorf, mens Hermann Gerland returerer til sin tidligere stilling som assistent trener.