Skadeoppdatering og kommende kamper

Etter kampen mot Hamburg, fikk vi to nye skadede spillere, Müller og Hummels.

I følge Bayern sin offisielle side fikk vi bekreftet at Müller vil være savnet fra laget for 3 uker grunnet avrevne muskelfibre i låret, noe som betyr at han mister 4 kamper på rad. Bortsett fra han så er Hummels også skadet, da han fikk skade i ankelen. Sistnevnte er forventet å komme tilbake om 3-5 dager, men han mister DFB-Cup kampen mot Leipzig på onsdag.

Mens Ribery nettopp har kastet sine, går Neuer går fortsatt med krykker. Vår verdensklasse-keeper skal være klar til å trene sammen med laget i januar, mens Bernat har allerede begynt å trene individuelt to uker siden, så det er ikke lenge til igjen til vi ser han sammen med troppet!

En gladnyhet er at Martinez er tilbake til treningen sammen med laget i dag etter skulderskade!

De neste to ukene har vi tøffe kamper der vi møter Leipzig to ganger: Først en cup-kamp og så en liga-kamp. Deretter venter et Champions League-oppgjør, hvor troppen reiser til Skotland for å spille mot Celtic, og til sist en kamp mot Dortmund, som fortsatt leder ligatabellen.

Leipzig har vunnet 6 ut av 9 kamper i Bundesliga, inkludert mot tabelltopp Dortmund, men de tapte mot Besiktas og spilte uavgjort mot Monaco før de til slutt fikk sin første seier i Champions League mot Porto.

Vi ser frem til spennende kampene som kommer og ønsker guttene våre god bedring!