Wohlfahrt returnerer som lagdoktor!

Etter alle rykter å dømme returnerer Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt som lagdoktor for Bayern München innen kort tid.

Alt tyder på at vår tidligere lag doktor returnerer tilbake til sin gamle jobb innen kort tid. Hans-Wilhelm sa opp sin stilling da laget var trent av Pep Guardiola etter at skal ha oppstått en intern strid som følge av tapet borte mot Porto i Champions league gruppespillet 2015/16.

Men nå tyder alt på at det klart for en retur for en gammel kjenning. Etter han forlot Bayern har Hans-Wilhelm vært lag-doktor for det tyske herrelandslaget i fotball. Dr.Wohlfart har tidligere også behandlet store verdensstjerner som Usain Bolt, Dylan Grimes og Bono (U2).

Det er helt klart at dette er en ansettelse som er god for klubben ettersom Wolhfarht har en imponerende CV å vise til og han følger også det som virker å være sesongens tema med at vi henter tilbake gamle kjente som vi vet gjør en god jobb for klubben.

Velkommen tilbake Hans-Wilhelm!