Kimmich forlenger kontrakt med Bayern

The Kid, de kaller, har nå forlenger kontrakten med Bayern, til 2023.

Helgen burde starte med glad nyhet, og så har laget levert på det beste måte: Å forlenge kontrakten mellom vår unge stjernespilleren Joshua Kimmich. 22 åringen har nå spilt 103 kamper, leverte strålende forestilling der han hadde 12 mål, og 14 assist i alle 6714 minuttene som Bayern spiller.

Storavisen Bild, for første gangen, har laget en dokumentar for en spiller som fortsatt er ung og fremdeles har en lang karriere foran seg. Gjennom den 10-episoders dokumentar, har superstjerner som Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller, og trener som Joachim Löw, og de gamle kjenninger som Matthias Sammer, Karl-Heinz Rummenigge og Ulrich Hoeneß har snakket snakket om vår undre gutt.

“Energien han bringer med seg, og selvtilliten, minner meg litt av Lothar Matthäus.”

— Joachim Löw.

Under den tyske landslagstreneren, debuterte Kimmich i A-laget i Mai, 2016 og spilte 25 kamper samt 3 mål, og sammen med laget, har han spilt under Europeiske Mesterskap i 2016. I Confederation Cup ifjor, hadde han 2 assist i 5 kamper og vunnet turneringen sammen med laget. Og i året som gikk, spilte ham for hele 1260 minutter der han spiller som høyreback, og uten tvil, skal han bli med på VM som skal foregå i Russland.Før han vunnet Confederation Cup, spilte han i Tysklands U19 laget, der han vunnet U19 Europamesterskap i 2014 sammen men nåværende lagkamerat, Niklas Süle. Og ble valgt ut som årets spiller i 2017 av den tyske fotballforbundet.

Han er ambisiøs siden han var ung, han spilte bedre enn sine lagkamerater, men han alltid er en rolig, snill fyr kommenterer vennene hans i ungdomslaget. Men han ble ikke ansett som en spiller god nok for Stuttgarts U23 og ikke minst, for landslaget, derfor bestemte Kimmich å involvere seg mer ofte med RB Leipzig der de tilba han et bedre valg. Han alltid drømte om å spille på Champions League lik alle andre gutter som ønsker å bli en profesjonell fotballspiller. Med Bayern München, klarte han endelig å spille i Champions League, og til nå, har han spilt 23 kamper, og sikter på mer enn bare spille men også vinne trofeet. Hans ambisjon er hva som definerer ham og er trolig den viktigste delen av hans karakter og er et sikkert grunnlaget for hans suksess. Bortsett fra hans ambisjon, har han alltid et klart mål, og han vet hva han vil, og gir alt for å opptre målet sitt, og har den selvtilliten men også den rette arbeidsetikken til å finpusse sine ferdigheter og jobbe hardt, sier lagets visekapteinen Müller og Hoeneß.

Kimmich alltid ville ha detaljer, foe eksempel om hva han kan forbedre i sitt spill. Han ønsker ikke å stå stille og vente, men vil alltid komme til det neste nivået for seg selv, men også for å hjelpe laget til å fungere bedre slik at de kan vinne. I hans 2 års Bayern München karriere vunnet han 2 Bundesliga tittel, 2 Super Cup, en DFB Pokal og Confederation Cup, det kanskje vil ikke skje om neste 50 årene som kommer, kanskje ikke om 100 år heller, spesifiserer RB Leipzig sin sportslige direktør Ralf Rangnick. En ung gutt som er anstendig, respektfull, og med sin ydmykhet har vunnet kjærlighetene til fansene og respekt fra motstandene og har til nå blitt en leder sier Matthias Sammer, som var vår tidligere sportsdirektør.

Som vår selveste legende Bastian Schweinsteiger sier: Han virkelig har en god framtid foran seg, vi ønsker han fortsatt en velstående og fremgangsrik karriere i Bayern München!

Les mer her:https://fcbayern.com/en/news/2018/03/kimmich-agrees-contract-extension#

https://www.bild.de/sport/fussball/joshua-kimmich/kimmich-video-serie-53876262.bild.html