Bayern Munchen VS VfB Stuttgart 12.05.2018

Det vil være flere gode grunner til å se kampen mellom Bayern Munchen og Stuttgart i Morgen. Bayern vil avslutte sin 6 sesong på rad seirende ut av Bundesligaen. Det vil også bli Jupp Heynckes siste kamp som trener i Bundesligaen.

Det har vært snakk om en mulig tilbakekomst for våres første keeper Manuel Neuer, dette ryktet har dessverre blitt avbekreftet av Heynckes som har sagt at han ikke vil spille. Det er også usikkert om Arjen Robben og David Alaba vil kunne spille da de begge har klaget over skader. Boateng, Vidal og Coman er fremdeles ute med skader så en mulig lagoppstilling som kan forventes i morgen blir: Ulreich – Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha – Tolisso, Martinez, James – Müller (c), Lewandowski, Ribery. Bayern Munchen har selv med mye skader et godt utgangspunkt for å avslutte serien med tre nye poeng som vil gi 87 poeng som avsluttende poeng sum for Bundesligaen. Dette vil være 5 poeng flere en Carlo Ancelotti avsluttet med sist sesong. Dette føles enda mer sannsynlig med tanke på at Heynckes har flere seire mot Stuttgart en noen annen klubb. Vi vil få muligheten til å feire vår toppscorer av Bundesliga Lewandowski som til nå har 29 mål. Dette er altså en kamp det er verdt å få med seg.

Kampen starter 15.30 norsk tid og spilles på Allianz Arena i Bayern, Tyskland. Bayern Munchen Norge vil møtes på Bohemen i Oslo der alle er velkommen.