Bayern Munchen vs VfB Stuttgart

Da er det klart for runde 2 i Bundesliga og laget vi møter er Stuttgart. Kovac har uttalt at dette vil være en vanskelig kamp som krever at vi kjemper for en seier.

Bayern har nesten alle spillere klare for kampen med untak av Coman som ble skadet i første runde av serien og ser ut til å være ute av spill en god stund. Stuttgart på sin side mangler også bare en spiller, deres reserve-keeper. Dette vil ikke forandre på deres start 11er og vil mest sannsynlig ikke påvirke kampen. I forrige møte tapte Bayern 4 – 1 på hjemmebane. Vi får håpe dette gir våre gutter et ekstra driv for å vinne i kampen som skal spilles på bortebane.

Kampen starter 18.30 norsk tid og spilles på Mercedes-Benz Arena, Stuttgart, Tyskland. Bayern München Norge vil møtes på Bohemen i Oslo der alle er velkommen.

Mathias Thuroczy – Bayern Munchen Norge