Oppdatering – overgangsrykter

Vi går inn i den siste uka i dette overgangsvinduet. Vi tar med oss de siste ryktene om Bayern, med mer eller mindre hold i.

– Sagen om vingen Callum Hudson-Odoi bare fortsetter. Siste er visst at Bayern nok en gang har økt sitt bud og at Chelsea-spilleren har levert en forspørsel om overgang. Bavarian Football Works har laget en hendig tidslinje om du vil ha med deg alle oppdateringene.

– Fransk presse melder at Bayern ikke har gitt opp at Pavard skal komme i vintervinduet. Bayern skal være villige til å gi 10 millioner euro ekstra for dette (FranceFootball).

– Fransk presse melder også at PSGs Adrien Rabiot har sagt nei til et tilbud fra Tottenham. Bayern skal være en av klubbene som er interessert i å signere midtbanespilleren. Kontrakten med PSG går ut allerede i juni (L’Equipe).

– Bayern skal i følge spanske AS være interessert i Tottenhams midtbanedirigent Christian Eriksen.

– Nesten alle toppklubber i Europa har blitt nevnt i kampen om Leipzigs Timo Werner, blant annet Bayern. Werner forventes solgt i sommer, men til hvem er foreløpig usikkert.

– Fra Nederland kommer rapporter om at Bayern skal være interessert i vingen Steven Bergwijn (21) som nå spiller på PSV (Voetbal International).

– Det var mange rykter om at Atleticos forsvarsspiller Lucas Hernandez var på vei til Bayern tidlig i vinduet, men nå tyder alt på at han blir i Spania. Agenten hans var ute og sa at Hernandez vil spille for Atletico fremover (Calciomercato).