Arrangementer

Bayern Norge er ikke bare aktive på det digitale fronten. Vi er også en supporter-gjeng som liker å dele vår interesse med likesinnede.

Alt som skjer med Bayern München følges tett av Bayern Norge. Derfor setter vi som regel alltid opp events hvis laget vårt spiller kamper som vises på TV, være seg norske eller utenlandske kanaler. Vi setter veldig stor pris på alle som deltar på våre arrangementer og ønsker at alle som har tid og anledning blir med på våre events, både for det sosiale og faglige samværet.

Alle er velkommne til våre events, det er åpent for alle. Men dersom du vil ha best oversikt og informasjon om arrangementer vi setter opp, anbefaler vi deg å like vår side på facebook. Der vil nemlig arrangementene settes opp og invitasjonene sendes ut til alle som liker vår side. Her finner du en oversikt over våre arrangementer.

Bohemen fotballpub

De fleste av våre kamper sees på vårt faste tilholdsted på Bohemen. Det ligger sentralt i Oslo sentrum og er lett å komme seg til. Dersom vi skulle se kamper noe annet sted vil dette opplyses om i eventene vi legger ut, men som utgangspunkt samles vi alltid på Bohemen for å se våre kamper.