Medlemskap

Medlemskap i Bayern Norge koster 100 kroner i sesongen. Du kan bli medlem ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden.

Nå spør du sikkert deg selv: HVA FÅR JEG IGJEN FOR Å VÆRE MEDLEM?

Først og fremst: Gleden av å bidra til å støtte en fanklubb som arbeider utrettelig for å skape et godt supportermiljø for Bayern i Norge! Din kontingent vil gjøre det mulig å utvikle klubben til et nytt og høyere nivå, som du og alle andre fans vil nyte godt av.

Videre blir du tilsendt velkomstbrev og en offisiell medlemskaps-pin slik at du stolt kan vise resten av verden at du er medlem i fanklubben til en av verdens aller beste fotballklubber! Du får også innkalling til klubbens årsmøte, hvor du kan være med og stemme på hvem som skal sitte i klubbens styre. På bildet under ser du sesongens pin!

Du kan betale på to måter, enten ved Vipps eller ved å sette inn penger på vår konto. Vipps er det enkleste for oss og lar oss behandle innmeldingen din raskest.

Vil du bruke Vipps går du inn på betalingsdelen av Vipps og søker opp Bayern Norge eller 10849 og betaler 100 kroner (se bilder). Husk at vi også trenger navn og adresse på skjemaet nederst på denne siden for å sende deg pin!

Du kan også sette inn 100kr på følgende kontonr., 1503.44.35399, og send oss en e-post på post@bayernnorge.no med beskjed om at du har overført penger. Så fort pengene er registrert på vår konto blir du registrert som betalende medlem.

Når du blir medlem av Bayern Norge blir du også registrert som Fan Club-medlem på Bayerns offisielle sider. Dette gir deg mulighet til å få 10% i Bayerns online-butikk! Du må selv takke ja til dette via mail og det krever at du har en profil på Bayerns egne nettsider. Les mer om rabatten her.

Vi har også ett medlemskjerf! Dette koster 150 kroner. Om du ønsker å kjøpe skjerf send oss en e-post på post@bayernnorge.no med din adresse og betal på en av måtene nevnt over. Du kan se skjerfet i bruk på bildet under.

Fill out my online form.