BILLETTER

Det å oppleve Bayern München spille live er en opplevelse en burde få med seg hvis man er supporter. Dessverre er det mange som ikke vet hvordan man får tak i billetter eller betaler i dyre dommer fra nettsteder som nærmest utnytter deg ved å selge billetter til blodpris.


Dessverre har vi som fanclub ikke tilgang til å få tak i billetter til kamper. Derfor har vi denne siden som skal gi deg informasjon om hvordan du kan få tak i billetter til den kampen du vil se.

Først og fremst kan du få billetter dersom du er medlem av Bayern München sentralt sin fanklubb og er betalende medlem. Hvis du er det så kan du søke om hvilke kamper du vil ha billetter til. Dette er et lotteri hvor billetter deles ut litt tilfeldig og du vil ikke være garantert å få de billettene du vil ha. Dersom du ønsker å søke om å få billetter til kamper kan dette gjøres på denne siden.Til noen få kamper, for eksempel cup-, oppvisnings og treningskamper, kan det også være mulig å kjøpe billetter direkte. Det kan gjøres her.


Dersom du ikke har vært heldig og fått billetter gjennom å søke om det, noe som er veldig vanlig, er det ikke verdens undergang.

Billetter og seter som ikke benyttes av sesongkortholdere eller andre kjøpere selges igjen før kampen skal spilles. Dette er etter vår erfaring den beste muligheten til å få tak i billetter. Bayern München sitt videresalgsmarked oppdateres forløpende kort tid før kampen spilles, så å holde et øye på denne siden vil være en god måte å få tak i billetter. Det du må huske på ved denne siden er at billetter til store kamper går meget fort og at det er stor pågang. Ser du en billett du ønsker så bør denne kjøpes så raskt som mulig slik at den ikke blir kjøpt av noen andre.Bayern München sitt videresalgsmarked finner du på denne lenken.Dette er de mulighetene du har gjennom Bayern sine egne billettsider. Merk at du må ha en bruker på nettsiden til Bayern for å kjøpe billetter. Dette er gratis og tar ikke mange minuttene. Dette er anbefalt å gjøre før du søker etter billetter så du slipper dette når du skal kjøpe. Disse muligheten er de eneste 100% sikre for å få tak i gyldige billetter.


Siste mulighet til å kjøpe billetter er gjennom eksterne nettsteder, som Viagogo, som tidligere var ansvarlige for videresalg hos Bayern. Prisene her vil imidlertid dessverre ofte være svært mye høyere enn ordinær pris. I dette markedet er det mange useriøse aktører som tar mye mer betalt enn vanlig billettpris og noen nettsider hvor du ikke får billetten din i det hele tatt.Det er også mulig å kjøpe billetter gjennom ulike reisebyråer, der du kjøper en pakke med reise, hotell og billett.

Viktig: Når du benytter eksterne leverandører som driver med videresalg er det aldri 100% garantert at selgeren er seriøs. Dette betyr at det dessverre alltid er en mulighet for å bli lurt. Bayern Norge kan derfor ikke garantere for noen slike leverandører og er ikke ansvarlig om du skulle være uheldig.


Du kan finne Bayern Münchens egne sider om billetter her.


Når du skal bestemme deg for billetter vil du se at de er delt inn i seksjoner med tresifret tall. Dette kan være forvirrende og gjøre deg usikker på hvor billetten du ser på er på stadion. Derfor kan du følge setekartet under for å vite hvor din billett er.